Nainen tuli isoäidiksi 23-vuotiaana – kaksivuotiaana kihloissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti tapauksia, joissa naiset ovat saaneet jälkikasvua hyvinkin nuoressa iässä, mutta nyt eräs tapaus on ylittänyt uutiskynnyksen ympäri maailmaa. Siinä romanialainen nainen tuli nimittäin kaksi vuotta sitten isoäidiksi jo 23-vuotiaana.

Tapaus on noteerattu laajasti brittilehdissä, kun The Sun -lehti uutisoi tapauksesta. Kyseessä on 23-vuotias romaninainen Rifca Stanescu, joka synnytti itse aikoinaan esikoisensa Marian 12-vuotiaana. Maria puolestaan synnytti oman lapsensa 11-vuotiaana. Perhe asuu Investin kylässä Romaniassa. Äiti itse karkasi rakkaansa kanssa kotoa 11-vuotiaana ja meni naimisiin 12-vuotiaana. Katso kuvat perheestä tästä.

Rifca Stanescun lapsenlapsi on nykyisin jo kaksivuotias poika nimeltä Ion. Pienokainen on nyt isoäitinsä hoivissa, jotta tytär Maria voisi jatkaa koulunkäyntiä. Rifca kertoo olevansa onnellinen isoäiti, mutta totesi toivoneensa aiemmin toisenlaista elämää sekä itselleen että tyttärelleen. Samalla hän paljasti uutispommin, sillä kaksivuotias poika on jo nyt kihloissa.

– Ion on hyvä poika. Hän on jo kihloissa kahdeksanvuotiaan tytön kanssa. Poikia on aina hyvä saada perheeseen. Ne eivät kärsi yhtä paljon kuin tytöt, Rifca Stanescu kertoi The Sun -lehdelle.