Tältä Englannin tuleva prinsessa Kate Middleton näytti lapsena – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on jo kuukausia kohuttu tulevista kuninkaallisista häistä, jossa Englannin Prinssi William avioituu viimein pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kate Middletonin kanssa. Nyt pariskunnan häiden virallisella verkkosivulla on julkaistu lisää kuvamateriaalia Katesta.

Verkossa nähdään nyt myös valokuvia Middletonin perheen yksityisestä perhealbumista, jossa herttainen Kate poseeraa lapsena yksin ja perheensä kanssa muiden muassa Ammanissa. Katso kuvat alta.

Kuluneen talven aikana verkossa julkaistuissa paparazzikuvissa Kate Middleton nähtiin viettämässä miesseurueen kanssa vapaapäiväänsä aurinkoisissa merkeissä. Englannin tuleva prinsessa päätyi paparazzien tähtäimiin muiden muassa märissä ja siksi läpikuultavissa valkoisissa bikineissä suihkutellessaan itseään jahdin kannella. Kuvien perusteella Kate täyttää prinsessan vaatimukset muodollisesti ainakin ulkoisessa mielessä.

Kate Middleton

Kate Middleton

Kate Middleton

Kate Middleton