Kohukuvat missien masturbointileikeistä julki – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka missikandidaatit ovat aiheuttaneet skandaalin Tsekissä, jossa kaunottaret juhlivat yhden kilpailijan 18-vuotispäiviä railakkaissa merkeissä paikallisessa rantaravintolassa. Nyt tapauksesta on löytynyt verkosta myös kuvamateriaalia.

Tyrmistyneet silminnäkijät pääsivät seuraamaan kuinka päihtyneet Miss Tsekki 2011 -kilpailijat simuloivat juhlahumussa masturbointia strap-on seksilelulla ja esittivät harrastavansa masturbointia. Verkkoon päätyneiden kuvien perusteella missit eivät juuri välittäneet siitä että heidän kyseenalaisia touhujaan kuvattiin.

18-vuotiaan Aneta Grabcovan synttärijuhlat saivat aikaan suuren kohun, ja missit saivat tekosistaan vakavan varoituksen. Kisajärjestäjä ilmoitti, että jatkossa moisesta touhusta saa suoraan lähtöpassit koko missikisasta. Miss Tsekki 2011 -kilpailun finaali kisataan 19. maaliskuuta.