Mark Zuckerbergin ihastuttava lemmikki villitsee Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman nuorin miljardööri ja Facebookin luoja Mark Zuckerberg ja hänen tyttöystävänsä Priscilla Chan ovat hankkineet itselleen uuden lemmikin. Luonnollisesti pienokaiselle perustettiin välittömästi myös oma Facebook-sivu, joka on nyt saanut nopeasti suuren suosion.

Kyseessä on ihastuttava valkoinen puli-koiranpentu Beast. Nappisilmäinen pörröpää on saanut Facebookissa reilussa vuorokaudessa yli 23.000 fania ja määrä kasvaa nopeasti. Miljardööri Mark Zuckerberg jakaa lemmikkikoiransa profiilissa myös kuvia touhuistaan nelijalkaisen ystävänsä kanssa.

Kuvien myötä ihmiset pääsevät samalla kurkistamaan miltä näyttää Zuckerbergin perheen kodissa Palo Altossa. Jo aiemmin mediassa on ihmetelty sitä, että upporikas nuori mies asuu omaisuuteensa nähden varsin vaatimattomassa talossa.

Beast