Miley Cyrusin rintavako pysäytti tv-katsojat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin viihdemaailmassa ruodittiin näyttävästi teinitähti Miley Cyrusin kotibileitä, joissa ikuistetussa kännykkävideossa hän poltti vesipiipussa salviaa, jolla on voimakkaita huumeidenkaltaisia vaikutuksia. Nyt kohu on jo takana ja uudet seikkailut odottavat.

Miley Cyrus nähtiin äskettäin esittämässä moniongelmaista kollegaansa Lindsay Lohania Saturday Night Live -ohjelman parodiassa. 18-vuotias teinitähti oli pukeutunut esikuvansa kaltaisesti varsin paljastavaan paitaan, joka ei juuri rintavakoa piilotellut. Katso video artikkelin yltä.

Taannoin Miley Cyrus valittiin maailman huonoimmaksi roolimalliksi nuorille tytöille. Valinta ei ollut mikään kovin suuri yllätys, sillä laulajasta on vuotanut julkisuuteen tasaiseen tahtiin paljastavia valokuvia. Tuoreessa haastattelussa nuori tähti kommentoi ensimmäisen kerran myös vanhempiensa avioeroa.