Nicolas Cage baaritappelussa – poliisisaattueessa hotelliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Sittemmin hän on saanut suuren osan veloistaan jo maksettua. Tällä kertaa Nicolas Cage on otsikoissa jouduttuaan riitaan ravintolassa.

Suosikkinäyttelijä Nicolas Cage oli perjantai-iltana vierailemassa New Orleansin Stella-nimisessä ravintolassa, kun paikalle kutsuttiin poliisit tutkimaan välikohtausta, jonka tiimellyksessä ravintolan ikkuna särkyi. Ravintola ilmoitti hoitavansa itse ikkunan korjauksen, mutta näyttelijä tarvitsi viranomaisten apua. Todennäköisesti kyse on ollut baaritappelusta, joskaan asiaan ei ole saatu vahvistusta.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä mitä paikalla tapahtui, mutta joka tapauksessa Nicolas Cage jouduttiin saattamaan takaisin hotelliinsa hänen oman turvallisuutensa vuoksi. Poliisi vahvisti Radar Onlinelle, että heidät kutsuttiin turvaamaan supertähden paluuta hotelliinsa. Muita tietoja tapauksesta ei annettu, mutta Cagen nähtiin kiroilevan kovaan ääneen paikan päällä.

Joulukuussa Nicolas Cage kuvattiin Romanian pääkaupungin Bukarestin kadulla. Supertähti sai keskellä yötä raivokohtauksen, jossa hän huusi ja kiroili pitkän aikaa. Raivokohtaus tallentui myös videolle. Cage on kaupungissa kuvaamassa Ghost Rider -elokuvansa jatko-osaa. Viime vuonna näyttelijä menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä.