Nicole Scherzinger viemässä Cheryl Colen työt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän on nykyisin musiikkiuraansa tunnetuimpi X Factor -tuomarina.

Viime viikolla selvisi että hän ei yllättäen pääsekään jenkkiversion tuomaristoon. Syyksi kerrottiin puheen vahva brittikorostus ja se, että häntä ei vielä tunneta Yhdysvalloissa. Nyt hänen paikalleen ollaan ainakin mediassa istuttamassa Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmoa ja formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävää Nicole Scherzingeriä.

Scherzingerin uskotaan olevan hyvin lähellä sopimusta, ja nyt hän on itsekin jo kommentoinut tilannetta. Nicole totesi kuitenkin ettei vielä itsekään tiedä onko pesti hänen vai ei. Hän myönsi keskustelleensa asiasta ohjelman luojan Simon Cowellin kanssa useaan otteeseen, mutta ei uskaltanut vielä antaa virallista vahvistusta. Tuoreita kuvia Nicole Scherzingeristä löytyy tästä.