Sairaanhoitaja jäi kiinni seksipalvelujen myymisestä sairauslomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen 35-vuotias sairaanhoitaja ja kolmen lapsen yksinhuoltaja Emma Marsden on jäänyt nolosti kiinni myytyään seksiä samalla kun hän oli sairauslomalla työstään. Cardiffilainen nainen jäi kiinni, kun hänen Lucy Love -nimimerkillään julkaisemat mainokset huomattiin internetissä.

Työnantajat eivät yleensä katso hyvällä, jos työntekijä on sairauslomansa aikana tavattu esimerkiksi juhlimasta railakkaasti yöelämässä tai esimerkiksi lomaillut etelän auringossa. Myöskään työskentely muille on luonnollisesti poissa laskuista. Harvemmin julki tulee kuitenkaan tapauksia, joissa työntekijä on tehnyt bisnestä myymällä itseään sairauslomansa aikana.

Lucy Love -nimeä käyttänyt Emma Marsden mainosti palvelujaan 130 punnan, eli noin 160 euron tuntihintaan. Hän oli liittänyt tarjoukseensa mukaan myös rohkeita kuvia itsestään ja kertoi olevansa valmis harrastamaan rahasta seksiä miesten, naisten tai pariskuntien kanssa ja tarjoavansa ”yksilöllisen tyttöystäväelämyksen”. Kiinni jäätyään hän kertoi vain tutkineensa mahdollisuuksia harjoittaa maailman vanhinta ammattia joskus tulevaisuudessa. Nyt Marsdenia uhkaa irtisanominen, Expressen-lehti uutisoi.