Nuori näyttelijäkaunotar Charlie Sheenistä: ”Karmaisevaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori amerikkalainen näyttelijäkaunotar Sarah Hyland on monille vielä suhteellisen uusi tuttavuus, vaikka hän on niittänyt menestystä huippusuositun Modern Family -televisiosarjan tähtenä. Sarja voitti taannoin Emmy-palkinnon.

Nyt Sarah on noussut otsikoihin Charlie Sheenin merkeissä. Äskettäin miljoona ihmistä päivässä ryhtyi seuraamaan Sheenin avustajan kirjoittamia Twitter-viestejä, mutta Sheen itse seuraa vain 17 ihmisen kirjoituksia. Yksi heistä on Hyland. Neitokainen itse oli kunniasta kaikkea muuta kuin otettu.

– Ihan vaan tiedoksi, En ole KOSKAAN tavannut Charlie Sheeniä ja nyt hän seuraa minua? Tämä on todella karmaisevaa, Sarah Hyland kirjoitti Twitter-blogiinsa.

20-vuotias amerikkalainen Sarah Hyland aloitti näyttelemisen jo viisivuotiaana Private Parts -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty useissa muissakin sarjoissa, kuten Kova laki, Annie ja Falcone. Läpimurtonsa Sarah Hyland teki kuitenkin vuonna 2009 Modern Family -sarjan Haley Dunphy -roolinsa myötä. Hän on seurustellut kesästä 2009 saakka High School Musical -elokuvasta tutun Matt Prokopin kanssa.