MTV3: Kansanedustajaehdokas BB-Antti Kurhinen sai vankeustuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan eduskuntavaaleissa Piraattipuolueen ehdokkaana oleva realityjulkkis BB-Antti, eli Antti Kurhinen, on saanut vankeustuomion. Antti tunnetaan jo eroon päättyneestä värikkäästä avioliitostaan niin ikään Big Brother -ohjelmasta tuttuun Henna Kalinaiseen.

Asiasta uutisoineen MTV3:n mukaan Kurhinen tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä ja huumausaineiden käyttörikoksesta. Koeaika päättyy vasta 31.12.2012, joten Antin tulee vastaisuudessa hillitä itsensä hieman aikaisempaa paremmin. Vankeustuomion lisäsi Kurhinen tuomittiin myös maksamaan uhrille korvauksia sekä kivusta ja särystä että kosmeettisesta haitasta yhteensä 800 euroa.

Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen olivat myös viime vuonna syytettynä huumeiden käyttörikoksesta. Molemmat myönsivät käyttäneensä huumeita julkkisbileissä. Julkkispari vietiin Antin synttärijuhlista putkaan ja poliisikuulusteluihin. Samana iltana heidän oli ollut määrä juhlia synttäreitä yhdessä Tony Halmeen kanssa. Halme löydettiin kuitenkin samoihin aikoihin menehtyneenä.