Charlie Sheenin nimellä myydään nyt myös kannabista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen sai eilen virallisesti potkut Miehen puolikkaat -televisiosarjasta. Warner Bros. -yhtiö ilmoitti, että pitkän harkinnan jälkeen he ovat päättäneet välittömästi irtisanoa Charlie Sheenin sopimuksen televisiosarjassa.

Huumesekoilujensa takia epäsuosioon joutunut ja potkut saanut suosikkinäyttelijä on avoimesti kertonut, että hän ei lainkaan kadu kokaiinin kanssa juhlimistaan. Sekopäisiä lausuntoja viime aikoina antanut Sheen on nyt saanut myös kunniaa – tosin hieman kyseenalaista sellaista. Hän on nimittäin saanut oman kannabismerkkinsä.

Yhdysvalloissa marijuanaa myydään lääkekäyttöön luvallisesti, ja nyt monissa myyntipisteissä on lanseerattu ”Charlie Sheen” niminen kannabistuote. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan tuotteen menekki on ollut heti suurta.

Aiemmin Miehen puolikkaat -sarjan kuluva tuotantokausi päätettiin lopettaa kesken Sheenin huumesekoilujen takia. Nyt on siis varmistunut, että häntä ei enää televisiosarjassa nähdä. Viime viikolla Charlie Sheen menetti lastensa huoltajuuden. Oikeuden päätöksellä hän ei saa mennä 30 metriä lähemmäksi lapsiaan. Brooke Mueller väittää ex-miehensä uhanneen leikata hänen päänsä irti ja postittaa sen tämän äidille.