Disco Ensemble kiertueelle Keski-Eurooppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Disco Ensemble -yhtye julkaisee uutta materiaalia ja suuntaa kiertueelle Keski-Eurooppaan ja Suomeen. Yhtye on viettänyt talven treenikämpällä luoden uutta musiikkia.

Maaliskuun lopulla Disco Ensemble suuntaa Keski-Eurooppaan, jossa se suuren kysynnän vuoksi soittaa lyhyen klubikiertueen kaupungeissa, jotka levynjulkaisukiertueella eivät mahtuneet bändin aikatauluun. Euroopasta palattuaan yhtye soittaa paljon odotetut Pohjois-Suomen keikat, ja kesällä pääpaino on ulkomaisten festivaalien lisäksi uuden materiaalin työstämisessä.

Yhtyeen The Island Of Disco Ensemble -albumin neljäs singlelohkaisu on nimeltään Undo. Kappale on aikaisemmin ollut kuultavissa vain Semi-Eternal Flame / Undo -biisin loppuosana, mutta nyt keikoilla yleisön yhteislaulusuosikiksi noussut laulu on nostettu omaksi raidakseen. Toukokuussa julkaistun albumin myötä yhtye kiersi Suomea ja Eurooppaa.