Kim Kardashianin bikiniasu on miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Äskettäin hänet nähtiin poseeraamassa yläosattomissa.

Parhaillaan Kim Kardashian yrittää kuitenkin saada jalkaansa muun viihteen lisäksi myös musiikkialalle, sillä hän julkaisi äskettäin esikoissinglensä Turn It Up. Singlen promokuvissa ja musiikkivideolla Kim käyttää ruumiillisia avujaan surutta markkinointiin, ja nyt sen tuloksia saadaankin ihastella myös verkossa.

Kardashianin julkkisperhe on tehnyt valtavat määrät rahaa realityohjelmillaan ja oheistuotteillaan. Perheen siskokset laskuttavat nykyisin rahaa lähes kaikesta, mitä he tekevät. Esimerkiksi jos Kim Kardashian halutaan vierailemaan johonkin tilaisuuteen, maksaa se järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.