Leffamaailman kuumimmat MILF-kaunottaret listattiin – kuvien kera

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on kymmenittäin erilaisia äänestyksiä, joissa useimmissa rankataan järjestykseen seksikkäimpiä, kuumimpia tai kauneimpia naisia. Aika ajoin joukkoon ilmaantuu kuitenkin myös hieman uudempia listauksia.

Nyt yksi varsin mielenkiintoinen listaus on rankannut järjestykseen leffamaailman kuumimmat MILF-kaunottaret, eli siveellisesti sanoen jo äidiksi tulleet naiset. Kyseessä on amerikkalaisen Ranker.com -verkkojulkaisun listaus, jonka ykköseksi on sijoittunut takavuosien seksipommi Anne Bancroft roolistaan elokuvassa Miehuuskoe.

Toiseksi kuumimmaksi sijoittui Lea Thompson roolistaan elokuvassa Paluu tulevaisuuteen, ja kolmanneksi Diane Lane roolistaan Unfaithful-elokuvassa. Viiden kuumimman joukkoon mahtuivat myös Kuokkavieraat-elokuvan Jane Seymour ja Siellä missä sydän on -elokuvan Natalie Portman. Viimeksi mainittu ei tosin varsinaisesti vielä kuulu listalle, sillä Portman vasta odottaa esikoistaan.