Britannian seksikkäimmät listattiin – katso voittajan kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa järjestetään vuosittain satoja erilaisia äänestyksiä, joissa rankataan järjestykseen seksikkäimpiä, kuumimpia ja kauneimpia naisia. Yleensä nämä äänestykset keskittyvät vuodenvaihteeseen, mutta nyt Britanniassa on julkaistu listaus maan seksikkäimmistä naisista.

Kyseessä on Nuts-lehden suorittama listaus, jonka lopputulos on kuitenkin asetettu hieman kyseenalaiseksi. Seksikkäimmäksi rankattiin nimittäin lehden pitkäaikainen oma vakiomalli Lucy Pinder. Toiseksi sijoittui Rosie Jones ja kolmanneksi uusi tulokas Amii Grove. Viiden joukkoon mahtuivat myös Stacey Massey ja Holly Peers. Kymmenen joukossa olivat lisäksi Keeley Hazell, Kelly Hall, Lindsey Strutt, Rhian Sugden ja Sophie Reade.

Lucy Pinderin ystävänpäiväkuvat löytyvät tästä.

Kuusi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän ärsytti asukkaita tarinoillaan ja hänet häädettiin talosta ensimmäisenä. Lucy Pinder on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.