Rocktähti Mike Starr löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Alice In Chains -yhtyeen entinen basisti Mike Starr on kuollut. Hän menehtyi 44-vuotiaana yksityisasunnossa Salt Lake Cityssä, Utahissa. Kuolinsyystä ei ole vielä saatu varmuutta, mutta tähden historian perusteella sen oletetaan liittyvän tavalla tai toisella huumeisiin.

Rocktähtenä kannuksensa aikoinaan Alice In Chains -yhtyeessä hankkinut Mike Starr tuli suurelle yleisölle tunnetuksi viime vuonna Celebrity Rehab -realitysarjan tähtenä. Ohjelmassa päihderiippuvaiset julkkikset yrittävät päästä eroon aineista. Viime kuussa Starr oli otsikoissa, kun hänet pidätettiin huumeiden hallussapidosta Salt Lake Cityssä, Utahissa. Hänen kuolemastaan kertoi ensimmäisenä ABC4-televisiokanava.

Michael Christopher ”Mike” Starr oli mukana Alice In Chains -yhtyeessä sen perustamisesta vuoteen 1993 saakka. Hän paljasti realityohjelmassa saaneensa potkut yhtyeestä huumeriippuvuutensa takia. Aiemmin hänen oletettiin jättäneen bändinsä vapaaehtoisesti ja ilman riitoja.