Nicole Scherzinger on todellinen viettelijätär

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger on moneen kertaan todennut, että hänelle sooloura on tärkeämpi kuin ryhmänsä. Tämä onkin nähty myös käytännössä, kun ryhmän pomona hän on vaihtanut kokoonpanoa haluamakseen jo useamman kerran.

Formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävä Nicole Scherzinger on siviilissä näyttävä kaunotar, ja nyt hänet on ikuistettu tyylikkäässä intialaisvaikutteisessa asussa Lontoossa. Neitokaisella oli päässään jonkinlainen turbaania muistuttava viritelmä.

Tällä viikolla Nicole Scherzingerin on huhuttu ottavan Simon Cowellin luomasta X Factor -ohjelmasta tuomarin paikan, johon oli alunperin kaavailtu Cheryl Colea. Hän ei kuitenkaan ollut televisiopomojen mielestä tarpeeksi tunnettu ja kaiken lisäksi Cherylin brittikorostusta pidettiin amerikkalaisille liian voimakkaana. Scherzingerin uskotaan olevan hyvin lähellä sopimusta, mutta hän ei ole halunnut vahvistaa sopimusta.