Lottovoitto kahvirahaa Angry Birds -sijoitukseen verrattuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 75 miljoonaa kappaletta.

Menestys jatkuu edelleen, sillä esimerkiksi viime viikolla Conan O’Brien rakensi oman tosielämän Angry Birds -pelinsä. Tänään Tietoviikko kertoi, että pelin takaa löytyvä Rovio on saanut 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä. Samalla taloon saatiin myös tietotaitoa, kun Skypen toinen perustajista Niklas Zennström valittiin hallitukseen.

Taannoin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on parhaillaan kaavailemassa pelistä sekä elkuvaa että animaatiosarjaa televisioon. Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista. Pelin ympärille ollaan parhaillaan rakentamassa kokonaista tuoteperhettä, sillä digitaalisten pelien lisäksi valikoimassa on jo myös pehmoleluja sekä lautapeli.