Bar Refaeli uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion tyttöystävä, huippumalli Bar Refaeli, teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Viime keväänä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Nyt kaunotar poseeraa Agua Bendita -bikinimalliston näyttävissä mainoskuvissa. Kaunottaren lisäksi kuvissa on näyttävää myös maisemat.

Bar Refaeli on nyt seurannut miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähdään parhaillaan Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se on Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina.