Britney Spears pylly paljaana rohkeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisi äskettäin uuden singlen tulevalta albumiltaan. Till The World Ends on saanut faneilta varauksettoman suosion. Singlen kannessa supertähti keikistelee pienenpienessä minihameessa ja villatakissa.

Nyt Britney Spears on uskaltautunut mukaan OUT-lehden rohkeaan kuvaussessioon, jonka tuloksia saadaan nyt ihastella lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kuvasarjan rohkeimmassa otoksessa poptähti poseeraa käytännössä peppu paljaana lattialla toinen jalka pystyssä. Yhtä rohkeissa kuvissa Britney ei ole poseerannut aikoihin.

Spearsin tuleva Femme Fatale -albumi saapuu kauppoihin 22. maaliskuuta. Uuden levyn taustavoimissa tuotantopuolella ovat toimineet tuttuun tapaan popin kultasormet Max Martin ja Dr. Luke, joista jälkimmäinen julkaisi äskettäin verkossa myös uuden maistaisen Seal It With A Kiss -nimisestä kappaleesta.