Harvinainen ihosairaus iski pikkupoikaan: ”Kuin elävä koralli” – katso rajut kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkon kautta voidaan nykyisin antaa avustuksia moniin sellaisiin tarkoituksiin, joihin se oli aiemmin käytännössä mahdotonta jo siksi että tieto tapauksista ei ehtinyt maailman ääriin tarpeeksi nopeasti. Tätä varten on perustettu Journalism Without Borders -järjestö, joka pyytää nyt apua pikkupojan pelastamiseksi.

Nyt järjestö uutisoi nelivuotiaasta kiinalaisesta pikkupojasta, joka kärsiin harvinaisesta ihosairaudesta, akuutista monosyyttileukemiasta. Vuosi sitten pojan käsiin ilmestyi punaisia näppyjä, joita luultiin ensin hyönteisenpistoiksi. Ne eivät kuitenkaan hävinneet, vaan sen sijaan lisääntyivät ja alkoivat myöhemmin kasvaa. Nyt pikkupojan ulkonäköä kuvaillaan ”eläväksi koralliksi”.

Kuva: Journalism Without Borders

Shenyangissa asuvan Li Shenghanin erikoinen sairaus vaatii välitöntä kemoterapiaa, eikä pojan vanhemmilla ole varaa maksaa sitä itse. Hoidon arvioidaan maksavan noin 50.000 euroa, mutta perheen ansiot ovat vain 120 euroa viikossa. Pojan 33-vuotias äiti Mu Xiaojie on vedonnut kansainvälisiin lahjoittajiin poikansa puolesta. Järkyttävä tapaus onkin saanut viime päivinä hyvin näkyvyyttä mediassa ympäri maailmaa, mutta perhe ei ole vielä saanut kokoon hoitoon vaadittavaa rahasummaa. Lisätietoja avustuksen antamisesta tästä linkistä.

Kuva: Journalism Without Borders