Tältä Kim Kardashian näytti 13-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasikin viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Nyt Kim on julkaissut verkkosivullaan lapsuuskuvansa.

Kardashianin arkistoistaan löytämässä valokuvassa hän poseeraa noin 13-vuotiaana ystäviensä kanssa. Yksi ystävistä on niin ikään tunnettu julkkistähti Nicole Richie, joka oli kuvaa otettaessa 12-vuotias.

Kim Kardashian Nicole Richie

Parhaillaan musiikkiuraa Turn It Up -esikoissinglellään käynnistelevä julkkistähti ja hänen perheensä ovat tehneet valtavat määrät rahaa realityohjelmilla ja oheistuotteilla. Siskokset laskuttavat lähes kaikesta mitä tekevät. Esimerkiksi Kimin vierailu tilaisuudessa maksaa järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.