Kim Kardashianin rinnat valjastettiin mainoskäyttöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasikin viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Taannoin Kimin hinnasto päätyi julkisuuteen.

Parhaillaan musiikkiuraa Turn It Up -esikoissinglellään käynnistelevä julkkistähti rahastaa nyt suuria summia valjastamalla itsensä ja muodonsa Midori-alkoholijuoman mainoskäyttöön. Hän poseeraa mainoskuvassa kireässä vihreässä mekossa, jonka ei ole tarkoituskaan piilottaa Kimin näyttäviä muotoja.

Kim Kardashian Midori

Kardashianin julkkisperhe on tehnyt valtavat määrät rahaa realityohjelmillaan ja oheistuotteillaan. Perheen siskokset laskuttavat nykyisin rahaa lähes kaikesta, mitä he tekevät. Esimerkiksi jos Kim Kardashian halutaan vierailemaan johonkin tilaisuuteen, maksaa se järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.