Lady Gaga lopetti miljoonadiilin: ”Eivät tukeneet homojen oikeuksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Lady Gaga uhkailee parhaillaan oikeusjutulla lontoolaista yrittäjää, joka myy The Baby Gaga -nimistä äidinmaidosta tehtyä jäätelöä. Uhkauksille ei taida kuitenkaan todellisuudessa olla mitään merkitystä, sillä poptähdellä ei ole oikeutta vaatia nimen muuttamista tai kieltämistä.

Upporikas poptähti on nyt menettänyt miljoonien arvoisen sopimuksen Target-ketjun kanssa, sillä hän on omasta tahdostaan irtisanonut yhteistyösopimuksen yhtiön kanssa. Supertähti perustelee yllättävää ratkaisuaan sillä, että yhtiö ei tukenut tarpeeksi homoseksuaalien oikeuksia puolustavia poliitikkoja.

Päätöksen tekee entistä rajummaksi se, että Lady Gagan odotettu uusi abumi Born This Way julkaistaan 23. toukokuuta, joten Targerin kanssa sovitut markkinointitoimet jäävät nyt tekemättä. Suosikkilaulajan fanit olivat jo aiemmin esittäneet huolestuneisuutensa Targetin toiminnasta, joten nyt laulaja toteutti faniensa toiveen. Viime kuussa Lady Gaga korosti Billboard-lehdelle, että sopimuksen jatko on kiinni homoasiasta.