Tässä on miehille taas hyvä syy katsoa jääkiekkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen jääkiekko-ottelu ei ole keskimäärin kovinkaan monipuolinen viihdekokemus, sillä monet yritykset tuoda esimerkiksi artisteja ja bändejä ottelujen yhteyteen ovat epäonnistuneet. Perinteisimmillään ottelussa nähdäänkin lähes pelkkää jääkiekkoa.

Erätauolla vuorossa on normaalisti makkaransyönnin ja oluenjuonnin lisäksi myös jääkoneen, eli zambonin, kurvailun seuraamista. Yhdysvalloissa meno on jääkiekko-otteluissa kuitenkin hieman toista niin erien aikaa kuin niiden ulkopuolellakin. Eräs erityisesti mieskatsojia kiinnostava osuus lienee jäätyttöjen esiinmarssi.

Nyt amerikkalainen urheilua ja viihdettä yhdistelevä verkkosivusto esittelee kuvagalleriassa millaista silmänruokaa philadelphialaiset jäätytöt onnistuvat parhaimmillaan tarjoamaan katsojille.