Rocktähden traaginen kuolinsyy selvisi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka menestyksekkään Alice In Chains -yhtyeen entinen basisti Mike Starr löydettiin kuolleena yksityisasunnossa Salt Lake Cityssä, Utahissa. Nyt rocktähden kuolinsyystä on saatu vahvoja viitteitä, vaikka virallinen vahvistus vielä puuttuu.

TMZ-julkaisun mukaan 44-vuotias entinen Alice In Chains -tähti oli hänen kämppiksensä mukaan nauttinut vain muutama tunti ennen kuolemaansa sekaisin huumehoitoon käytettävää metadonia ja masennuslääkkeitä.

Rocktähtenä kannuksensa aikoinaan Alice In Chains -yhtyeessä hankkinut Mike Starr tuli suurelle yleisölle tunnetuksi viime vuonna Celebrity Rehab -realitysarjan tähtenä. Ohjelmassa päihderiippuvaiset julkkikset yrittävät päästä eroon aineista. Viime kuussa Starr oli otsikoissa, kun hänet pidätettiin huumeiden hallussapidosta Salt Lake Cityssä, Utahissa.

Michael Christopher ”Mike” Starr oli mukana Alice In Chains -yhtyeessä sen perustamisesta vuoteen 1993 saakka. Hän paljasti realityohjelmassa saaneensa potkut yhtyeestä huumeriippuvuutensa takia. Aiemmin hänen oletettiin jättäneen bändinsä vapaaehtoisesti ja ilman riitoja.