Miss Suomen yllättävä lausunto seurustelustaan: ”Niin käy kuin on tarkoitettu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Miss Suomi 2011 -tittelin saanut Pia Pakarinen oli eilen vieraana Nelosen Maria!-ohjelmassa edeltäjänsä Viivi Pumpasen kanssa. Haastattelussa Pakarinen joutui kommentoimaan myös parisuhdettaan.

Missikaunotar ehti esitellä poikaystävänsä Nikon julkisuudessa jo missikiertueen aikana hellän pusukuvan merkeissä. Missitittelin voittamisen jälkeen hän ei enää vastaaviin kuviin ole suostunut. Missisuhteet ovat yleensä olleet lähes poikkeuksetta missivuoden aikana katkolla, joten myös Pakarinen joutui vastaamaan kysymyksiin niin parisuhteensa kestosta kuin julkisuusrumbastakin.

– No kyllä tottakai siitä on puhuttu. Onhan se iso osa ja vaikuttaa tottakai meidän parisuhteeseen. Just tuohon että kestääkö meidän parisuhde, niin tottakai me uskotaan kumpikin että niin käy kuin on tarkoitettu. En halua Nikoa piilotella missään, että Niko on siinä taustalla tukena. minähän siinä oon sen kruunun saanut ja siinä julkisuudessa, Pia Pakarinen kertoi Maria!-ohjelman haastattelussa.