Provinssirockin suomalainen iskelmätähti paljastui ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suursuosion aikoinaan saavuttanut Katri Helena on edelleen lähes yhtä ajankohtainen kuin vuosikymmeniä sitten. Ensi kesänä hän tulee nimittäin valloittamaan tuhansia uusia faneja esiintyessään rockfestivaaleilla Seinäjoella.

Tänään Katri Helena nähtiin televisiossa Hjallis Harkimon keskusteluohjelman vieraana, ja haastattelussa hän paljasti olevansa ensi kesänä esiintymässä Provinssirockissa. Tähän mennessä vanhan polven supertähtiä Provinssirockissa ovat olleet Paula Koivuniemi, Kari Tapio ja Vesa-Matti Loiri, joten Katri Helena on enemmän kuin osuva valinta tulevan kesän tähdeksi.

1960-luvun alkupuolella uransa aloittanut Katri Helena on yksi Suomen kaikkien aikojen tuottoisimpia ja menestyneimpiä laulajia. Hän on levyttänyt lukuisia kotimaisia ikivihreitä, joista tunnetuimpien joukossa ovat muiden muassa Lintu ja lapsi, Katson autiota hiekkarantaa, Syysunelma, Katson sineen taivaan ja Anna mulle tähtitaivas. Esimerkiksi opiskelijabileissä hänen suosionsa on ollut huipussaan jo vuosikymmenien ajan.