Putkimies voitti raveissa 2,5 eurolla 1 700 000 euroa – palasi heti töihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset lottovoittajat ovat perinteisesti pitäneet voittonsa piilossa naapureilta ja jatkaneet nöyrinä työntekoa miljoonistaan huolimatta. Britanniassa meno on varsin samankaltaista, sillä nyt aiheesta on saatu tuore esimerkki, kun putkimies Steve Whiteley voitti jättisumman raveissa.

61-vuotias Whiteley on kahden lapsen perheenisä, joka voitti oikeita hevosia veikkaamalla 1,4 miljoonaa puntaa, eli noin 1,7 miljoonaa euroa. Voittosumma oli huima, sillä The Sun -lehden mukaan hän pani likoon vain kaksi puntaa, eli noin 2,5 euroa. Kuuden oikein veikatun hevosen aikaansaama voitto ei kuitenkaan juuri muuttanut yrittäjän elämää, sillä hän jatkoi saman tien työskentelyään ja suuntasi korjaamaan lämminvesivaraajaa. Voittoakin juhlittiin vain omassa kodissa vaimon kanssa.

– En voi pettää asiakkaitani. Minulla on nyt asiakas, jolle ei tule lainkaan lämmintä vettä ja lupasin hänelle korjata asian. En voi istua vain kotona, koska tylsistyisin. Sellainen ei tunnu oikealta vaihtoehdolta. Oikeastaan en saa edes rahojani vielä, koska kylän pankkin seuraavan kerran auki vasta perjantaina, Steve Whiteley kertoi The Sun -lehdelle.