Työryhmä raivoaa: ”Charlie Sheen kusetti meitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen purkaa parhaillaan monin tavoin raivoaan siksi koska hän sai lopullisesti potkut kymmeniämiljoonia tililleen tuoneesta Miehen puolikkaat -hittisarjasta. Hän on ilmoittanut haastavansa tuotantoyhtiön oikeuteen, mutta sarjan työryhmä on iloinnut tilanteesta.

Charlie Sheen aiheutti sarjan suuren työryhmän jäsenille tulonmenetyksiä, koska hänen huumesekoilujensa takia sarjan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään. Ei siis ihme, että työryhmä otti iloisesti vastaan tiedon sarjan päätähden potkuista.

Potkut oli nimittäin monien mielestä ainoa ratkaisu, mikäli hittisarjaa edes yritetään tulevaisuudessa jatkaa. Nyt työryhmä odottaa kuitenkin vielä tietoa siitä tullaanko koko sarja hautaamaan lopullisesti, vai jatketaanko sen tekemistä uuden päätähden avulla.

– Charlie Sheen kusetti meitä sekä taloudellisesti että ammatillisesti. Kyse ei ollut siitä, että hän ei olisi arvostanut Jon Cryeriä, sillä hän ei arvostanut ketään. Hänelle olisi pitänyt antaa potkut jo kauan sitten. Miksi hän ei saanut potkuja? Kertokaapas se meille, ryhmästä puhistiin E! Onlinelle.