Viihdetaivas aukesi uudistettuna Facebookissa

Digi · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on nykyisin jo yli 550 miljoonalla käyttäjällään kuin internet internetin sisällä. Niinpä palvelusta on myös samankaltaisia hyötyjä ja haittoja kuin koko internetissäkin, ja siksi erityisesti Facebookissa leviävistä huijauksista on viime aikoina uutisoitu laajasti.

Palvelusta on kuitenkin runsaasti myös konkreettista hyötyä ja hupia. Lukuisat verkkomediat tarjoavat nimittäin Facebook-sivuillaan sisältöään, ja nyt myös viihdelehti Stara on uudistanut tarjontansa palvelussa. Staran profiilista löytyvät nyt kaikki päivänpolttavat viihdeuutiset heti tuoreeltaan. Jutut ovat myös kommentoitavissa suoraan Facebookissa. Klikkaa itsesi Facebookin viihdetaivaaseen alla olevasta linkistä.

www.facebook.com/viihdelehtistara

Facebookin lisäksi viihdelehti Staran viihdesisällöt videoineen ja viihdeuutisineen ovat olleet jo vuodesta 2005 saakka Nokian matkapuhelimissa, joista tälläkin hetkellä esimerkiksi N8-suosikkipuhelin sisältää jo valmiiksi Staran sovelluksen. Lisäksi iTunesin kautta Staran materiaali videoineen on käytettävissä sellaisenaan myös iPhone, iPod ja iPad -laitteissa.