Älä koske Facebook-linkkiin: ”Charlie Sheen löydetty kuolleena kotoaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin virallinen sylkykuppi Charlie Sheen on ollut kovasti esillä, ja samalla myös Facebook-huijarit ovat haistaneet hänessä potentiaalia käyttäjien huijaukselle. Facebookissa leviääkin parhaillaan huijausviesti, jossa väitetään että Sheen on löydetty kuolleena kotoaan.

Mielenkiintoiselta vaikuttavassa linkissä on sama logiikka kuin lukuisissa muissa Facebookin huijauslinkeissä. Mainostetun videon nähdäkseen käyttäjän tulee klikata vielä kerran, jolloin hän tulee tietämättään antaneeksi huijareille oikeuden julkaista materiaalia omalla seinällään. Sheenin tapauksessa tekstinä on yleensä ”RIP! Charlie Sheen found dead at his house!”. Linkkiä ei tule siis klikata.

Vastaavia huijauksia on tehty viime päivinä muiden muassa Christina Aguileran, Miley Cyrusin ja Emma Watsonin nimillä. Sheenin valinta mukaan oli varsin luonnollinen, sillä hän on viime päivien kohutuin julkkistähti maailmassa.

Charlie Sheen on taistellut lähes yksin koko maailmaa vastaan jo viikkokausia, vaikka hän on jäänyt koko ajan enemmän tappiolle viimeisenkin arvostuksen rapistuessa. Nyt hän turvautuu hakemaan korvauksia oikeudelta.