Raju tulipalo tuhosi Disney-tähden kodin – näyttelijä sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn lastenohjelmien tähti Annette Funicello on loukkaantunut kotinsa tulipalossa Los Angelesissa. Suursuosion aikanaan lapsitähtenä saavuttanut Funicello kiidätettiin eilen tapahtuneessa onnettomuudessa kotoaan ambulanssilla sairaalaan.

Heikentyneen terveydentilansa ja 20 vuotta sitten diagnosoidun MS-tautinsa takia Annette Funicello on joutunut liikkumaan jo pidempään pyörätuolilla. Siksi tilanne oli hänen osaltaan tavallista vakavampi. Funicello ei päässyt ajoissa ulos palavasta talosta, ja hän hengitti vaarallisia palokaasuja. Myös tähden mies ja henkilökohtainen sairaanhoitaja vietiin sairaalaan, E! Online uutisoi.

Palokunta sai raivokkaan tulen hallintaansa vasta puolen tunnin sammutustyön jälkeen. 68-vuotiaan tähden palanut koti sijaitsee julkkisten suosimassa Encinon kaupungissa Los Angelesissa. Annette Funicello tuli alunperin tunnetuksi The Mickey Mouse Club -ohjelman tähtenä. Hän teki myös muutamia rohkeita elokuvia 1960-luvun alkupuolella.