Idol-ennakkosuosikki kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomen tavoin myös Yhdysvalloissa etsitään televisiossa uutta idolia. American Idol -ohjelmassa on nähty monia mielenkiintoisia käänteitä, ja niistä tuoreimmassa kilpailija Casey Abrams on kiidätetty jo toistamiseen kauden aikana sairaalaan.

Keskiviikon lähetyksessä kisan ennakkosuosikki Casey Abrams esitti näkemyksensä Joe Cockerin kappaleesta With A Little Help From My Friends, mutta seuraavan illan pudotuslähetyksessä häntä ei yllättäen nähty lainkaan. Ohjelman juontaja Ryan Seacresh kertoi eilisen lähetyksen alussa, että Abrams oli joutunut sairaalaan. Syytä sairaalareissuun ohjelmassa ei kuitenkaan kerrottu.

Helmikuussa Casey Abrams joutui sairaalaan kovien vatsakipujen takia. Hän kuitenkin toipui ajoissa osallistuakseen kilpailun semifinaaleihin yhdentoista muun mieslaulajan kanssa. Tuomaristo on ylistänyt Abramsin taitoja, ja Randy Jackson totesi aiemmin että ei ehkä ole koskaan nähnyt ohjelmassa yhtä lahjakasta laulajaa.