Harva osasi odottaa – Charlie Sheen toteutti uhkauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen oli vielä pari kuukautta sitten maailman eniten ansaitseva televisiotähti, mutta kulissi romahti kertaheitolla. Nyt Sheen on Hollywoodin virallinen pelle ja sylkykuppi, jonka sekaville puheille lähinnä nauretaan.

Muutama päivä sitten Charlie Sheen sai lopullisesti potkut Miehen puolikkaat -televisiosarjasta, ja sen jälkeen hän uhkasi nostaa 320 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen potkuistaan. Harva siihen uskoi, mutta eilen Sheen jätti tuomioistuimeen kanteen, jossa hän vaatii Warner Brosilta 100 miljoonan dollarin korvauksia.

Näyttelijän mukaan tuotantoyhtiö syyllistyi sopimusrikkomukseen antaessaan hänelle potkut CBS-kanavan esittämästä hittisarjasta. Hänen mukaansa kovien huumeiden runsas käyttäminen ja seksiseikkailut prostituoitujen kanssa sekä molempien myöntäminen julkisuudessa eivät ole peruste purkaa työsopimusta. Kiistaa tullaan asiasta uutisoineen Radar Onlinen mukaan käymään erityisesti siitä voidaanko työsopimus purkaa mielenterveydellisten ongelmien takia.