Euroviisutähti pissasi kännissä pankkiautomaattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurtakin suosiota nauttinut englantilainen poikabändi Blue edustaa tänä vuonna maataan Euroviisuissa. Nyt yhtyeen jäsen Antony Costa on aiheuttanut valtavan kohun virtsaamalla kännipäissään pankkiautomaatin kylkeen.

Ohikulkija tunnisti 29-vuotiaan laulajatähden ja ikuisti hänet pankkiautomaatilla kolme päivää viisuvoiton jälkeen. Pari päivää sitten julkisuuteen tulleesta kuvasta voidaan huomata, että Antony Costa on automaatilla hieman muillakin asioilla kuin ainoastaan rahaa nostamassa. Hän nimittäin virtsasi vaivihkaa seinään käyttämättä edes käsiään apuna.

– Minä raivostuin itselleni kun näin nuo kuvat. Olin lähes kyyneleet silmissä, koska ajattelin pilanneeni omat ja muiden mahdollisuudet. Olisin ollut täydellisen järkyttynyt, jos kundit olisivat sanoneet, että vetäydymme kisasta. Siinä tapauksessa olisin varmasti piilotellut vuosien ajan. Ainoa mitä voin sanoa on pyytää anteeksi, Antony Costa kertoi TV Biz -julkaisulle.