Hynynen piti lupauksensa – parta pois tv-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Hynynen on tullut tunnetuksi musiikillisten ansioidensa lisäksi myös näyttävästä ulkoisesta olemuksestaan. Nyt miehen ulkonäkö on kuitenkin muuttunut radikaalisti.

Matti Heikkinen hiihti Suomelle äskettäin maailmanmestaruuden 15 kilometrin perinteisessä hiihdossa, joten Hynysen oli lunastettava vuosia sitten antamansa lupaus. Hynynen lupasi vuonna 2001 ajaa partansa sitten kun Suomelle tulee hiihdosta seuraava maailmanmestaruus.

– Silloin päätin, että nyt saa tukka kasvaa, koska homma on lähtenyt ihan käsistä. Samana sunnuntaina kärähti Myllylä ja sitten alkoi kärähdellä muitakin hiihtäjiä ja se varmisti päätöstä, että karvat saa rehottaa siihen asti, kunnes Suomen kestävyysurheilu on jälleen entisessä loistossaan, Hynynen kertoi Yle Etelä-Karjalan haastattelussa.

Hynysen parran leikkaus nähtiin tänään Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren juontamassa Korkojen kera -ohjelmassa. Kunnian leikkaamisesta sai luonnollisesti mitalihiihtäjä Heikkinen.