Iron Maiden Japanin maanjäristyksessä – keikat peruttu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Iron Maiden on parhaillaan The Final Frontier 2011 -maailmankiertueellaan, jonka seuraavat keikat oli määrä nähdä lauantaina ja sunnuntaina Tokiossa, Japanissa. Eilen yhtye esiintyi Seoulissa, Etelä-Koreassa.

Suosikkiyhtye sattui siis Japaniin juuri historiallisen rajun maanjäristyksen aikaan. Hetki sitten yhtyeen verkkosivuilla vahvistettiin lisäksi, että ainakin lauantain massiivinen keikka Saitama Super Arenalla on jouduttu perumaan stadionin mahdollisesti kärsimien vaurioiden takia. Rakennelmat joudutaan tarkistamaan huolellisesti ennen kuin stadionilla voidaan jälleen järjestää yleisötapahtumia.

Keikkakalenterin mukaan kahden Tokion keikan jälkeen yhtyeellä on muutama vapaapäivä, sillä seuraava esiintyminen nähdään vasta torstaina 17. maaliskuuta Meksikossa. Sieltä suosikkiyhtyeen matka jatkuu Kolumbian ja Perun kautta Brasiliaan, jossa yhtye esiintyy kuudessa eri kaupungissa.