Justin Bieber aiheutti kaaoksen Liverpoolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Nyt nuori julkkispari on kuitenkin erossa toisistaan, kun Justin aloitti My World UK -turneensa perjantaina Birminghamista, Englannista.

Nyt Justin Bieber on ollut Liverpoolissa, jossa tuhannet fanit aiheuttivat kaaoksen kansoittamalla laulajan hotellin ympäristön kadut. Liikenne hotellin ympäristössä jumiutui fanikaaoksen takia täysin. Nyt tilanteesta on saatu hieman videomateriaalia verkkoon.

Keikan koreografiat puhuttivat heti, sillä eräässä kohtassa Justin nimittäin potkaisee taustatanssijaansa kurkkuun. Viime viikolla teinitähti oli otsikoissa näytettyään keskisormea kuvaajille. Amerikkalaislehdet tarttuivat heti aiheeseen ja nuoren poptähden huonoon käytökseen, vaikka ärtymys olikin ymmärrettävää. Lopulta Justin joutui pyytämään tekoaan julkisesti anteeksi Twitter-blogissaan.