Justin Timberlake jätti – Jessica Biel murtui erosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa jo pitkään on-off -suhteessa ollut Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Nyt ilmastonmuutos on kuitenkin toiseksi, kun on-off -suhde on jälleen kääntynyt off-puolelle. Justin Timberlaken kerrotaan nimittäin jälleen jättäneen Jessican. Huhut erosta saivat alkunsa jo pari viikkoa sitten, kun pariskunta tuskin edes näki toisiaan Oscar-gaalan jatkobileissä. Nyt E! Online kertoo Jessican olevan murtunut tuoreimman eron takia.

29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.