Kate Upton ennennäkemättömissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisee kerran vuodessa maineikkaan uimapukunumeronsa, jolla on merkittävä vaikutus sekä mallimarkkinoihin että viihdelehtiin. Tämän vuoden lehden tulokkaisiin lukeutuu teinimalli Kate Upton, joka on noteerattu lehden ilmestymisen jälkeen laajasti.

Kate Upton on poseerannut jo lukuisten lehtien sivuilla vähissä vaatteissa ja bikineissä sekä julkaissut kuvaan myös itse Twitter-blogissaan. Nyt verkossa on julkaistu kulissien takaista kuvamateriaalia, jota lehdessä ei aiemmin nähty. Otoksissa hänet nähdään riisumassa bikineitään ja muiden naisten kourittavana sekä valmistautumassa kuvauksiin.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.