Murtovaras soitti itselleen poliisit – pelkäsi henkensä edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa aseiden käyttäminen esimerkiksi murtovarkaita vastaan on Suomeen verrattuna hieman toisella tasolla, ja joissain osavaltioissa kynnys aseelliseen itsepuolustukseen erityisesti kotona on hyvinkin alhainen.

Ehkä tämä seikka oli murtomies Timothy Chapekin mielessä, kun hän päätti henkensä pitimiksi soittaa itselleen poliisit jäätyään kiinni murtokeikalla. Hän oli murtautunut Oregonin Portlandissa sijaitsevaan yksityisasuntoon ja oli parhaillaan suihkussa, kun omistaja saapui yllättäen kotiin kahden saksanpaimenkoiran kanssa.

Chapek ei aikaillut, sillä pakotien puutteessa hän lukitsi itsensä kylpyhuoneeseen ja soitti paikalle poliisit. Murtomies säästi toistaiseksi henkensä, mutta joutui pidätysselliin ja sai syytteet murtovarkaudesta. Poliisi ei muistanut että koskaan aiemmin murtomies olisi soittanut poliisit apuun murtokeikalla, Telegraph uutisoi.