Poliisi teki Charlie Sheenin kotiin massiivisen kotietsinnän – ase takavarikoitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi teki eilen illalla kotietsinnän näyttelijä Charlie Sheenin kotiin. Van Nyisin poliisi vahvisti Radar Onlinelle tehneensä julkkistähden kotiin tuntikausia kestäneen kotietsinnän ja löytäneensä talosta aseen, joka takavarikoitiin.

Moniongelmainen Hollywood-näyttelijä Charlie Sheen on parhaillaan kuin juoksuhiekalla, sillä potkut saanut ja entisen työnantajansa oikeuteen haastanut tähti vajoaa hetki hetkeltä syvemmälle. Nyt hänen touhuistaan ovat siis kiinnostuneet myös poliisit. Tuttuun tapaansa Sheen kirjoitti pian poliisioperaation päätyttyä asiasta Twitter-blogiinsa.

– Los Angelesin poliisi oli MAHTAVA! Ehdottomia ammattilaisia. He voivat suojella ja palvella tätä Warlockia koska tahansa, avustaja kirjoitti Sheenin nimissä.

Kotietsintä liittyi Sheenin viime viikolla vaimoaan kohtaan saamaansa lähestymiskieltoon. Aiemmin tällä viikolla heidän kerrottiin kuitenkin sopineen ratkaisevansa huoltajuuskiistansa ilman oikeudenkäyntiä.