Idols-kisan musta hevonen paljasti: ”Tätä inhoan eniten!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailu on edennyt siihen vaiheeseen, että eilen televisiossa nähtiin mieslaulajien ensimmäinen semifinaalikilpailu. Samalla mukaan saatiin keskeyttäneen Lassin tilalle uusi mies, kisan musta hevonen.

Tulokas oli kisasta jo kertaalleen pudonnut Vilikasper Kanth, joka on 21-vuotias laulajalupaus. Staran Chaos Tube -tiimi haastatteli Vilikasperia. Nuori mies paljasti haastattelussa, että hän ei ole koskaan ottanut laulutunteja ja kertoi samalla myös miksi ei ole.

– En ole ottanu, enkä tiedä otanko. Voi olla että oikeat tekniikat sun muut sekottavat vain päätä ja sitten ei kuulostaa enää siltä mitä on. Voisi siitä kyllä hyötyäkin olla, ja varmasti olisikin kun en mikään huippulaulaja ole, Vilikasper kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Uudelleen Idols-kisaan mukaan päätynyt kilpailija kertoi myös oman kantansa yksityisyyden ja julkisuuden rajanvetoon.

– Kyllä sen jokainen varmaan itekkin osaa päätellä, tosi vaikee nyt sitä tähän selittämään. Sit kun aletaan henkilökohtasia asioita kaivamalla kaivaa esille ja nostetaan ne julkisuuteen, siinä menee hyvän maun raja.

Haastattelussa Vilikasper Kanth paljasti myös mitä itse eniten inhoaa.

– Ärsyttäviä ötököitä! ja ikivihreitä, Vilikasper kertoi.