Cheryl Colen veli kuudeksi vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna kuinka Britannian ykköstähtiin lukeutuva Cheryl Cole sai lisää huolenaiheita, kun hänen veljensä Andrew Tweedy epäiltynä Lontoossa tehdystä asellisesta postiryöstöstä. Nyt hänet on passitettu samasta syystä vankilaan peräti kuudeksi vuodeksi.

30-vuotiaan Andrew’n todettiin oikeudessa lainanneen ryöstäjille omaa käsiasettaan ja antoi ryöstäjien käyttää kotiaan tukikohtana ennen ja jälkeen ryöstön. Hänet pidätettiin muutama päivä ryöstön jälkeen. Laulaja Cheryl Cole on ollut hyvin huolissaan veljestään, mutta hän ei suostunut viime vuonna maksamaan veljensä takuusummaa.

– Cherylin mielestä rakkaus on viimeinen asia mitä hän voi enää veljelleen tarjota. Pitkällä tähtäimellä hän ajattelee tekevänsä veljelleen palveluksen. Cherylin mukaan hänen pitää lopettaa turvaverkkona toimiminen, lähde kertoi Mirror-lehdelle.