Erin Heatherton on kuuma pakkaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä.

Erin Heatherton, oikealta nimeltään Erin Heather Bubley, nähtiin taannoin poseeraamassa Huge-lehden sivuilla muiden muassa yläosattomissa. Nyt kaunotar keikistelee Victoria’s Secret -bikinimalliston näyttävissä mainoskuvissa, joissa hänen bikinivartalonsa pääsee oikeuksiinsa.

21-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa ja toiminut vuosina 2008 – 2009 myös Victoria’s Secretin mallina.