Raskaana oleva poptähti vakavassa onnettomuudessa – paloauto ajoi päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen suosikkilaulaja Jewel on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon tähti, vaikka hänellä on takanaan jo lähes 17 vuoden menestyksekäs popura. Taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun osallistunut supertähti odottaa parhaillaan esikoistaan.

Nyt Jewel on joutunut ikävään auto-onnettomuuteen, kun vapaapalokunnan paloauto törmäsi eilen hänen ohjastamaansa autoon Stephenvillessä, Texasissa. Entertainment Tonight -julkaisun mukaan poptähden auto kärsi törmäyksessä massiivisia vahinkoja. Odottava äiti kiidätettiin sairaalaan, jossa hänen ja lapsen tilaa tutkitaan parhaillaan. Hänen ei kuitenkaan uskota olevan pahasti loukkaantunut.

37-vuotias Jewel Kilcher nousi supertähdeksi jo ensimmäisellä albumillaan vuonna 1995. Pieces Of You -niminen debyyttialbumi oli supermenestys myyden Yhdysvalloissa kolminkertaista platinaa. Samalla siitä tuli yksi historian eniten myydyistä debyyttialbumeista. Yhteensä Jewelin levyjä on myyty jo yli 27 miljoonaa kappaletta, joista 20 miljoonaa Yhdysvalloissa.

Red Hot Chili Peppersin Michael ”Flea” Balzary löysi Jewelin vuonna 1993, kun hän asui vielä pakettiautossa ja lauloi kahviloissa. Menestyksensä myötä Jewel on sittemmin viraillut myös monissa televisiosarjoissa. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös kirjailijana, kun hänen A Night Without Armor -kirjansa nousi vuonna 1998 myyntilistojen kärkeen.