Madonna sai traagisen suruviestin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on saanut suruviestin, jonka mukaan hänen isoäitinsä Elsie Mae Fortin on kuollut 99-vuotiaana. Isoäiti menehtyi Michiganin Bay Cityssä, Yhdysvalloissa. Hän olisi täyttänyt kolmen kuukauden kuluttua 100 vuotta.

Isoäiti oli supertähdelle äärimmäisen läheinen, koska tämä kasvatti tulevaa poptähteä sen jälkeen, kun Madonnan äiti menehtyi rintasyöpään vuonna 1963. Madonnan kerrotaan eilen lentäneen Michiganiin isoäitinsä hautajaisia varten. Virallisesti hän ei kuitenkaan halua perhepiirissä tapahtunutta kuolemantapausta kommentoida.

– Olen pahoillani, mutta Madonna ei julkaise mitään tiedotetta tai lausuntoa isoäitiinsä liittyen. Tämä on hänelle täysin yksityinen asia, Madonnan tiedottaja Liz Rosenberg on tänään vastannut toimittajien tiedusteluihin.

Hautajaiset järjestetään huomenna lauantaina. Bay Cityn edustaja kertoi tänään MLive.com-julkaisulle, että kaupunki ei ole valmistautunut järjestämään turvatoimia korkean tason hautajaisvieraan takia. Hänen mukaansa on mahdollista, että Madonnaa ei lopulta nähdäkään hautajaisissa, vaan että laulaja jättäisi hyvästit isoäidilleen yksityisesti.