Mel Gibsonille vankeustuomio tyttöystävän pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on tuomittu pitkään ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän on ollut kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa.

Näyttelijä tunnusti tekonsa eräässä nauhoitetussa puhelussa, joita käytettiin oikeudessa myös todisteena. Eilen Mel Gibson sai viimein tuomionsa, mutta selvisi yllättäen ilman ehdotonta vankeutta. Hänet tuomittiin nimittäin kolmeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen, vuodeksi terapiaan ja 16 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Lisäksi Gibson joutuu maksamaan oikeudenkäyntikulut ja sakkoja.

Mel Gibsonin ura on kärsinyt tapauksen johdosta valtavasti, sillä naisia hakkaavalla ja puhelimessa törkeitä rasistisia uhkauksia lateleva näyttelijä on muuttunut Hollywoodissa hylkiöksi, jonka kanssa kukaan ei halua työskennellä. Jopa Gibsonin manageri jätti hänet. Oikeudessa Gibson syytti Grigorievaa kiristyksestä, mutta tuomioistuin hylkäsi syytöksen. Näyttelijän saama tuomio oli monilta osin samankaltainen kuin Rihannan aikoinaan hakanneella Chris Brownilla pari vuotta sitten.