Olivia Wilde suorastaan hehkui bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ensi-iltansa saaneen Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Hän poseeraa nykyisin viikoittain tunnettujen miesten- ja muotilehtien kansikuvissa ja julkkisjuhlissa.

Äskettäin Olivia Wilde ja hänen italialainen aviomiehensä Tao Ruspoli erosivat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Teini-iässä alkanut liitto ei kestänyt viihdemaailman melskeissä, mutta eron myötä Olivia nimettiin Hollywoodin seksikkäimmäksi sinkuksi. Kaunotar on juhli äskettäin 27-vuotissynttäreitään, ja merkkipäivän kunniaksi Olivia nähdään nyt poseeraamassa rannalla bikineissä.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.